Magazín, Strana 2

Najlepšie tipy pre údržbu elektrickej údiarne v zime

Zima môže byť krásnym obdobím pre údenie, ale s poklesom teplôt prichádza aj pot...

Domáce údené BBQ krídla po taliansky

Grilovanie a údenie sú viac než len príprava jedla – je to umenie, ako spojiť ti...

Dokonale šťavnatá údená hruď s metódou 4-2-10

Ak hľadáte spôsob, ako pripraviť výnimočný hovädzí hrudník, metóda 4-2-10 vás ne...

Skvelé tipy na vianočné darčeky pre milovníkov grilovania a údenia!

Vianoce sú časom, keď sa stretávame s rodinou, zdieľame lásku a vytvárame nezabu...

Dokonale šťavnaté údené kurča v udiarni Borniak

Údené kurča BBQ je skutočnou lahôdkou americkej kuchyne, ktorá majstrovsky spája...

Poctivé domáce údené klobásy

Keď si pripravíte domáce klobásy, získate nielen skvelú chuť, ale aj zážitok, kt...

Najlepšie palivá na údenie: Drevo, štiepky alebo brikety?

Údenie je jedným z najstarších spôsobov konzervácie potravín, ktorý navyše dodáv...

5 dôvodov, prečo vlastniť udiareň Borniak

Ak hľadáte spôsob, ako posunúť svoje kulinárske zručnosti na vyššiu úroveň, je p...

Ako si vybrať udiareň podľa svojich potrieb?

Údenie je nielen tradičný spôsob konzervovania potravín, ale aj umenie, ktoré pr...