Údenie je nielen tradičný spôsob konzervovania potravín, ale aj umenie, ktoré pr...
Magazín, Strana 3
Výpis článkov
Grilovacia sezóna sa skončila, a ak chcete, aby vám gril dobre slúžil aj v budúc...
Máte už dosť kolísavých výsledkov pri údení mäsa? Musíte sa riadiť odhadom a mäs...
Pamätáte sa na časy, keď stačilo pár polien a bol pripravený skvelý večer pri oh...
Dnes sa zameriame na grily od značky, ktorá je symbolom kvality a inovácií v obl...
Dnes hodíme na gril šťavnatý hovädzí cheeseburger v dvojitej verzii 2x150 g s po...
Základom je čistá chuť a čerstvosť V dnešnom recepte sa pripravte na explóziu...
Použitie oleja pri grilovaní má niekoľko výhod. Respektíve skúsený majster grilu...
Ako na zrenie mäsa? Zrenie mäsa. O čo ide, akú chuť môžete dosiahnuť a pre aké ...
