Magazín, Strana 3

Tipy a rady pre správnu údržbu grilu na konci sezóny

Grilovacia sezóna sa skončila, a ak chcete, aby vám gril dobre slúžil aj v budúc...

4 tipy na výber správneho teplomera pre vašu udiareň

Máte už dosť kolísavých výsledkov pri údení mäsa? Musíte sa riadiť odhadom a mäs...

Všetko, čo potrebujete vedieť o uhlí a dreve

Pamätáte sa na časy, keď stačilo pár polien a bol pripravený skvelý večer pri oh...

GRILY WEBER: VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ O NAJPREDÁVANEJŠÍCH GRILOCH

Dnes sa zameriame na grily od značky, ktorá je symbolom kvality a inovácií v obl...

Recept na DOUBLE CHEESEBURGER

Dnes hodíme na gril šťavnatý hovädzí cheeseburger v dvojitej verzii 2x150 g s po...

Grilovaný steak s kukuricou a omáčkou chimichurri v grile na pelety

Základom je čistá chuť a čerstvosť V dnešnom recepte sa pripravte na explóziu...

PREČO POUŽÍVAŤ OLEJ PRI GRILOVANÍ?

Použitie oleja pri grilovaní má niekoľko výhod. Respektíve skúsený majster grilu...

AKO SPRÁVNE NA ZRENIE MÄSA: KOMPLETNÝ SPRIEVODCA

Ako na zrenie mäsa? Zrenie mäsa. O čo ide, akú chuť môžete dosiahnuť a pre aké ...

NAJLEPŠIE PRÍLOHY NA GRILOVANIE

Aké sú najlepšie prílohy na grilovanie? Všetci to poznáme... Ugrilujete si kus ...