Magazín

Nielen návody a postupy, ale celá kategória informácií a noviniek zo sveta grilovania a údenia. Najlepšie recepty na grilované mäso, zeleninu alebo zmesi korenia. Rady na marinovanie syrov a rýb alebo výber dreva na údenie. Toto a oveľa viac sa pravidelne dočítate v našom magazínu;
Grilované krídelká v bylinkovom masle

Keď sa povie grilovacia sezóna, každý si predstaví vôňu dreva, rozpálený rošt a ...

9 najčastejších grilovacích metód

Grilovanie nie je len spôsob varenia – je to životný štýl, rituál a umenie. Kým ...

Bravčový grilovaný steak s chimichurri omáčkou

Šťavnaté mäso, vôňa dreva a bylinková explózia chutí – takto má vyzerať pravé gr...

Grilovacie novinky pre rok 2025 od Pit Boss!

Rok 2025 prináša všetkým milovníkom grilovania vzrušujúce novinky od značky Pit ...

Pikantné bravčové rebrá na peletovom grile

Na prvý pohľad vyzerajú ako klasické rebrá – ale akonáhle sa do nich zahryznete,...

Nové nerezové grily na rožnenie

Grilovanie je oveľa viac než len príprava jedla – je to chvíľa, keď sa stretávam...

Bravčové rebierka s malinami a chipotle

Milujete poriadnu grilovačku, ktorá rozvonia záhradu a poteší všetky maškrtné ja...

Šťavnatý bravčový bôčik s kosťou z udiarne Borniak

Predstavte si, ako sa vašou záhradou nesie vôňa čerstvo údeného mäsa, ktoré sa p...

Elektrická vs. drevená udiareň: Ktorá je pre vás ta pravá?

Ak premýšľate o kúpe udiarne, pravdepodobne stojíte pred rozhodnutím, či si vybr...